marți, 3 august 2010

Angelique Boyer si Sebastian Zurita, iubire si dincolo de platourile de filmare?

Tanara actrita Angelique Boyer, Vico din “Rebelde”, este fericita pentru relatia de iubire cu Sebastian Zurita, Emiliano din “In numele iubirii” si ii multumeste cuplului Humberto Zurita - Christian Bach, parintii tanarului actor, pentru comentariile la adresa ei.

Cei doi tineri actori formeaza un cuplu pitoresc in telenovela “Corazon salvaje”, ceea ce a facut posibil ca povestea de iubirea traita de personajelor lor, Estrella, respectiv, Gabriel Aldama, sa treaca dincolo de platourile de filmare si sa ii cuprinda si pe Agelique si Sebastian.

Sebastian Zurita a negat, pana in urma cu putin timp, ca ar exista o relatie de iubire intre el si Angelique, sustinand ca doar “se distreaza si se bucura de tineretea lui ”. Acum, insa, cand Angelique sustine ca sunt impreuna, Sebastian, care are faima de Don Juan, se abtine de la comentarii.

Sunt, insa, numeroase voci care sustin ca nu este nimic adevarat. Tu ce crezi?

Angelique, la cei nici 22 de ani ai ei, se afla intr-un moment benefic in plan profesional. Carmen Salinas a ales-o sa joace in musicalul “Aventurera”, ceea ce este foarte onorant pentru Boyer, deoarece pana acum rolul a fost interpretat de actrite cu experienta, precum Maribel Guardia, Adriana Fonseca, Niurka, Sabine Moussier, Edith Gonzalez, Pilar Montenegro, Lis Vega si Itati Cantoral.

Suntem foarte multumiti de ea, deoarece, pe langa faptul ca este frumoasa, Angelique canta, danseaza… este o actrita desavarsita”, spune Carmen Salinas, producatoarea musicalului “Aventurera”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu